تاریخ برگزاری: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴
مکان: به‌صورت مجازی | شرکت ۸۴ عضو دائم انجمن جهانی آلزایمر

خلاصه گزارش

نشست سالانه شورای انجمن جهانی آلزایمر با حضور نمایندگان کشورهای عضو از جمله ایران، در خرداد ۱۴۰۴ برگزار شد. در این نشست، آخرین دستاوردهای علمی در زمینه درمان و تشخیص بیماری آلزایمر، وضعیت مالی و راهبردهای ارتباطی انجمن جهانی مورد بررسی قرار گرفت.

حضور نمایندگان انجمن دمانس و آلزایمر ایران در نشست بین‌المللی

خانم فرانه فرین مسئول روابط بین الملل و آقای مهرداد خوانساری مدیر اجرائی انجمن دمانس و آلزایمر ایران نیز در این جلسه حضور داشتند. معمولا شورا قبل از کنفرانس سالانه تشکیل می شود ولی امسال به دلایل مالی برای اولین بار در 34 سال گذشته، کنفرانس برگزار نشد ولی طبق روال همیشگی، درنشست شورا بخش های مختلف انجمن جهانی گزارش های خود را ارائه کردند. باید گفت که این اجلاس با مدیریت عالی و استفاده از تکنولژی روز با سبک نوینی برگزار شد.

گزارش عملکرد سالانه و وضعیت مالی

در ابتدا رئیس هیئت مدیره، آقای گلن ریس به اعضا خوش آمد گفت و مدیرعامل خانم پاولا بربرینو گزارش سالیانه عملکرد را به سمع رساند و اولویت های کار انجمن جهانی را برشمرد و برای بار آخر از اعضا تقاضا نمود که در کشور های خود نظر سنجی انجمن جهانی را در مورد شرم از ابراز بیماری پی گیری نمایند. سپس، خزانه دار آقای اندرو کترینگ، گزارش مالی را ارائه کرد و ازافزایش نقدینگی خبر داد و گفت که این نتیجه، حاصل سیاست های صحیح مالی است.

معرفی اعضای جدید و روند انتخابات

در ادامه، رئیس کمیته انتخابات خانم ماری مک کابی، از حضار خواست تا انتخاب کرسی ها ی جدید را آنلاین انجام دهند. همچنین آقای جری سمسون رنیس کمیته عضویت، متقاضیان عضویت دائم در انجمن جهانی را بر شمرد و آن ها انجمن های خود را معرفی کردئد.

تازه‌ترین یافته‌های علمی در زمینه آلزایمر

پروفسور سرج گوتیر رئیس کمیته علمی انجمن جهانی ، فعالیت های این کمیته را گزارش داد و در مورد یک تحقیق به نام  ادوکنوماب (Aducanumab) گفت که متاسفانه نتایج آن ناموفق بوده است. او اضافه کرد که پژوهش های درمانی غیر داروئی در جهت توانبخشی ذهنی، ورزش و یا هردو پیش می رود  و پژوهش های داروئی بیشتر بر از بین بردن آمیلوید و تغییرات تاو در نرون ها متمرکز است. او در پایان نتیجه گیری کرد که در حال حاضر بنظر می اید تشخیص بیماری آلزایمر بیشتر به سمت بیولوژیک و احتمالا باید مختص هر فرد داده شود؟ او اضافه کرد بزودی امکان تشخیص زود هنگام از طریق اندازه گیری خلق و خو میسر خواهد گشت. همچنین ممکن است در روش ها ی درمان نوین نیاز به ترکیبی ازمداخلات باشد. او در پایان برلزوم برنامه ریزی برای مراقبت در تمام مراحل بیماری و توجه به مسائل مراقبین به همان اندازه که برای افراد مبتلا در نظر گرفته می شود، تاکید کرد.

گزارش فعالیت‌های ارتباطی و جمع‌بندی

آقای کریس لینچ آخرین سخنران بود که در مورد روش ها و ارتباطات گزارش داد و در پایان آقای گلن ریس از شرکت کنندگان دراین نشست کارامد تشکر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر